dimecres, 8 de juliol de 2015

ELS VINS DE MAS D’EN BLEI (DOQ Priorat), NOU RECONEIXEMENT INTERNACIONAL AL CONCURS “INTERNATIONAL WINE CHALLENGE (IWC) 2015”


14 de Maig de 2015

Les noves anyades del vi blanc Clos Martina 2012 i el negre Blei 2011 han rebut medalla de plata i de bronze, respectivament, al concurs “International Wine Challenge (IWC) 2015, repetint l’èxit de les anyades anteriors. Aquest nou reconeixement ens permet mostrar el manteniment de la qualitat i la bona feina que hi ha darrera els nostres vins.

Considerada com una de les competicions més prestigioses de la indústria mundial del vi, amb el mètode de tast a cegues intensiu, l'esdeveniment ha comptat amb 200 jutges internacionals experts en la matèria que han avaluat, a Londres, més de 10.000 vins procedents de 47 països diferents durant el mes d’abril.

A Catalunya s’han premiat 182 referències de vins tranquils i caves dels quals només 5 vins blancs catalans, entre ells el Clos Martina, han obtingut medalla de plata. Els vins espanyols han rebut 56 medalles d'Or, 235 de Plata i 392 de Bronze.

Els premis “International Wine Challenge” representen un gran impuls per a donar a conèixer els nostres vins a nivell mundial. Des de Mas d’en Blei, agraïm aquest reconeixement que ens encoratja a seguir treballant per aconseguir els millors fruits que ens ofereix el Priorat per elaborar aquests vins de qualitat. Clos Martina 2012 (DOQ Priorat)
Varietats: Garnatxa Blanca, Pedro Ximenez i Pansal Criança de 6 mesos en barrica de roure francès
Blei 2011 (DOQ Priorat)
Varietats: Garnatxa, Samsó, Cabernet Franc Criança de 12 mesos en barrica de roure francès 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada