dimecres, 8 de juliol del 2015

ELS VINS DE MAS D’EN BLEI (D.O.Q. PRIORAT), REBEN UN NOU RECONEIXEMENT INTERNACIONAL AL CONCURS “INTERNATIONAL WINE CHALLENGE (IWC) 2014”


9 de Maig de 2014

El vi blanc Clos Martina 2011 i el negre Blei 2010, reben una medalla de plata i de bronze respectivament en aquest concurs d’abast internacional.

Considerada com una de les competicions més prestigioses de la indústria mundial del vi, l'esdeveniment ha comptat amb més de 200 jutges experts en la matèria representat per Masters of Wine, Màster Sommeliers, importadors, distribuïdors, enòlegs, prescriptors, crítics i periodistes internacionals que han avaluat més de 12.000 vins procedents de tot el món durant dues setmanes intenses de tast a cegues a la ciutat de Londres, entre el 7 i 23 d'abril.

A Catalunya s’han premiat 64 referències de vins tranquils i escumosos de les gairebé 200 referències presentades. Destaquem que a Catalunya només 4 vins blancs, entre ells el Clos Martina, han obtingut medalla de plata. A nivell de l’estat, els vins espanyols han rebut 50 medalles d'Or, 189 de Plata i 342 de Bronze.

Els premis “International Wine Challenge” representen un gran impuls per a donar a conèixer els nostres vins a nivell mundial. Des de Mas d’en Blei, agraïm aquest reconeixement i ens encoratja a seguir treballant per aconseguir els millors fruits que ens ofereix el Priorat per elaborar aquests vins de qualitat. 



Clos Martina 2011 (D.O.Q. Priorat)
Varietats: Garnatxa Blanca, Pedro Ximenez i Pansal. Criança de 6 mesos en bóta de roure francés 

Blei 2010 (D.O.Q. Priorat)
Varietats: Garnatxa, Samsó, Cabernet franc, Syrah i Merlot. Criança de 12 mesos en bóta de roure francès. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada